Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Κρήτης

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Σεμινάρια / Διάφορα
Αποστολέας gvenianaki | Δημοσίευση: Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 - 14:04

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη ανακοινώνει τη διοργάνωση για τέταρτη χρονιά ενός κύκλου Σεμιναρίων σε θέματα Βιολογίας και Ιατρικής, που απευθύνονται σε αριστούχους νέους Έλληνες φοιτητές.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Cape Sounio στο Σούνιο Αττικής, όπου και θα διαμείνουν οι ομιλητές και οι ακροατές. Τα σεμινάρια θα διαρκέσουν από 9 έως 13 Σεπτεμβρίου 2012.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι πτυχιούχοι ή επί πτυχίω φοιτητές πανεπιστημίων της Ελλάδας ή του εξωτερικού των κλάδων των Θετικών Επιστημών και της Ιατρικής, Έλληνες κατά την ιθαγένεια ή το γένος, με βαθμολογία πτυχίου από 7,5 και άνω και να έχουν άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.Το Ίδρυμα Μποδοσάκη θα καλύψει πλήρως το κόστος διαμονής και εστίασης των συμμετεχόντων στο ξενοδοχείο. Θα καταβάλει επίσης συνολικά έξοδα μετακίνησης σε κάθε συμμετέχοντα, αναλόγως της χιλιομετρικής απόστασης.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: 11/05/2012

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Διασύνδεσης ΣΘΕΤΕ (Κτίριο Τμήματος Φυσικής - Όροφος Κυλικείου), καθημερινά 10:00-13:00, τηλ.: 2810-394010/20.

Το Κείμενο αυτό προέρχεται από Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Κρήτης
  http://filer.soc.uoc.gr/

Το URL αυτού του κειμένου είναι το εξής
  http://filer.soc.uoc.gr/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2888